Rohkema info nägemiseks:

ESTFOREST GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5044; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 2+ "Kirjuta ESTFOREST GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTFOREST GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 5044 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

ESTFOREST GRUPP OÜ kontaktid

ESTFOREST GRUPP OÜ - võlausaldajal sai villand

2001. aastal asutatud ESTFOREST GRUPP OÜ nigelast olukorrast kirjutasime juba paar nädalat tagasi. Toona murdsime pead selle üle, kes võis olla firma kopsaka eravõla autor ning kas osaühingu juhil õnnestub probleem lahendada. Tänaseks on asjalood arenenud nii kaugele, et Heldur Sepma juhitava ESTFOREST GRUPP OÜ suhtes on võetud menetlusse võlausaldaja pankrotiavaldus. Kohtuistungi toimumise ajaks on määratud 19.07.2018, algusega kell 10.30 Tartu kohtumaja saalis nr 347. Võlausaldaja enam kui 31 000-eurone nõue pärineb ajast, mil lisaks Heldurile oli juhatuses ka Kurmet Kuldnokk .

Dropdown

kõik artiklid

ESTFOREST GRUPP OÜ - eravõlg hirmutas ühe juhatuse liikme minema, aga teine peab vastu

ESTFOREST GRUPP OÜ on 2001. aastal asutatud metsandusettevõte, mis möödunud aastal tegi tublit käivet. Kahjuks on firma edu varjutamas kopsakas eravõlg. Tän
ssb.ee
ESTFOREST GRUPP OÜ on 2001. aastal asutatud metsandusettevõte, mis möödunud aastal tegi tublit käivet. Kahjuks on firma edu varjutamas kopsakas eravõlg. Tänase seisuga kamandab ettevõtte eesotsas  Heldur Sepma , kes on sellel ametipostil juba 2008. aastast. Üle 31 000 eurone võlausaldaja nõue pärineb aga ajast, mil lisaks Heldurile juhatas vägesid ka  Kurmet Kuldnokk . Tema on nüüdseks ettevõttest lahkunud ja juhib täna kolme ettevõtet, millest vaid  REINHOLD KINNISVARA OÜ -l on jäänud esitamata 2016. aasta majandusaasta aruanne. Raske öelda, kumb meestest võla tõeline autor on, aga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.